FAQ


V. Waarom haalt mijn account nooit toptweets?
A. Om een overkill aan tweets op @ToptweetNL te voorkomen, staan de meeste 'grote accounts' in de blocklist. Denk bijvoorbeeld aan de vele moppen-/ tiener-/ swagaccounts die klakkeloos elkaars tweets overnemen/ kopiëren. Wij willen graag een actueel en origineel account blijven.

V. Ik zie mijn tweets niet staan bij 'RT-teller'
A. Hier kunnen verscheidene oorzaken voor zijn: Je logt voor het eerst in. Onze database telt alleen uw tweets mee die vanaf uw eerste inlog op uw account worden geplaast. Daarnaast worden in deze lijst alleen tweets getoond die 50x of meer zijn geretweet.

V. Mijn lijst 'BN-er Checker' is leeg.
A. Onze database heeft tot 48 uur de tijd nodig om alle statistieken omtrent uw account te berekenen. Kom dus een of twee dagen na de eerste inlog weer terug om het resultaat te zien!

V. De BN-er die mij volgt staat er helemaal niet tussen.
A. De reden hiervan is dat deze BN-er zijn tijdzone niet op Amsterdam heeft staan. Zodra u de zoeker aanpast naar 'wereldwijd' ziet u dat deze er wel tussen staat.

V. Mijn tweets staat in de wachtrij ingepland, maar worden niet geplaatst op @ToptweetNL.
A. Waarschijnlijk heeft u niet genoeg credits. Deze kunt u aanvullen door een promotweet te plaatsen via de button 'credits'.

V. Mijn Toptweetscore is lager dan een ander account terwijl ik veel meer volgers heb?
A. Dit kan, niet alleen het aantal volgers is bepalend voor je toptweetscore. Ook het aantal 'listed' volgers zegt veel over de invloed en dus waarde van je account. Zo zie je dat bijv. bij grote tiener- of moppenaccounts de score laag kan zijn door de weinig 'listed' volgers. Voor meer criteria die bepalend zijn voor uw Toptweetscore, klik op uw score.

V. De credits die ik bij vorige inlog had zijn verdwenen, hoe kan dit?
A. Credits blijven maar een maand geldig. U dient dus uw tweets in te plannen binnen een maand. Anders zullen deze verdwijven. Uiteraard kunt u door een promotweet gewoon weer credits verkrijgen.